Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Ιδέες και λύσεις για έξω απ' το σπίτι #2

Στο Μπαχρέιν, χρησιμοποιούνε κόρνες για να συντονίζονται στις νυχτερινές οδομαχίες.



Στο Ιδέες και λύσεις #1 είχαμε δεί την πρωτοποριακή χρήση drones (μη επανδρωμένων αεροσκαφών) από διαδηλωτές, και πριν περάσει τρίμηνο έπεσε η ιδέα της επίσημης χρήσης drones για επιτήρηση διαδηλώσεων. Έτσι πανε αυτά βέβαια, σ' έναν διαρκή πόλεμο μ' έναν ισχυρότερο αντίπαλο δεν υπάρχει τεχνικό πεδίο όπου να μπορεί να κατοχυρωθεί μια μόνιμη υπεροχή, παρολαυτά είναι ζωτικής σημασίας οι τακτικές να μεταβάλλονται διαρκώς.

Σε πιλοτικό στάδιο λοιπόν τα drones θα δοκιμαστούν σε χώρες όπως η Συρία, προκειμένου να καταγράφονται "παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων" στην καταστολή των διαδηλώσεων από μεριάς του καθεστώτος. Τα lulz είναι ότι αυτοί που θα ελέγχουν πόσο ανθρωπιστικά σφάζονται οι διαδηλωτές στη Συρία, είναι οι ίδιοι στα πρόθυρα να σφάξουν τους διαδηλωτές back home, κι αν δεν το 'χουν κάνει ακόμη, είναι γιατί ακόμα δεν έχει χρειαστεί, γιατί ακόμα δεν έχουν συναντήσει καμμία ουσιαστική αντίσταση στο να συλλαμβάνουν κατά βούληση και να καταστέλλουν με τον πολιτικά ορθό τρόπο: Χωρίς αντίσταση.



η αποθέωση της μη-αντιπαράθεσης



και μια αθέατη όψη της μη-αντιπαράθεσης: http://socialrupture.tumblr.com/post/14719664237/continued-rise-in-ambush-style-killings-of-police

Μεγάλη διαφορά το Μπαχρέιν με τις ΗΠΑ ε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου